Hyss från boken
Kapitel 2
Minns ni i Kapitel 2 där barnen blir serverade spagetti och köttbullar fast i godis format. När det hände såg det ut så här hemma hos dem.
Kapitel 4
Minns ni kapitel 4 där nissen och Zack racar i vardagsrummet. När familjen kommer ner på morgonen såg det ut så som på bilden här bredvid, skor i hela vardagsrummet och precis som i boken ett par nya skor till Elize. 
Kapitel 7
Minns ni kapitlet när barnen kommer ner för trappan och möts av dessa gubbarna i soffan? De blev väldigt förvånade över att se sina egna kläder i soffan utlagda som gubbar.
Kapitel 8
I kapitel 8 ber nissen dem sätta två råa ägg utanför hans dörr och det såg ut så här.
Kapitel 9
Nästa dag såg det ut så här där de råa äggen stått.
Kapitel 10
På morgonen den 10 december såg det ut så här när barnen lyfte på handduken. 
Kapitel 11
Minns ni när Elize kommer ner och ska ta smör från smörförpackningen och det visar sig vara chokladpudding. Då såg det ut så här.
Kapitel 15
I kapitel 15 måste Zack hjälpa en igelkott och på morgonen när deras mamma tittar ut genom fönstret ser det ut så här i snön.
Minns ni vad Zack och nissen hade gjort för att det skulle se ut så här?
Kapitel 16
Minns ni att Zack och nissen använder sig av en katapult för att kasta toalettpappret över julgranen? När familjen kom ner på morgonen såg granen ut så här.
Kapitel 19
Kommer ni ihåg att i kapitel 19 gjorde Zack och nissen gele med sallad i som de kunde ha med sig på picknicken. Då såg det ut så här och spåren som nissen lämnade såg ut som på mammans fot på bilden.
Kapitel 20
I kapitel 20 slår Zack och nissen in så många saker de bara kan. När familjen kom ner såg det ut så här.
Kapitel 21
I kapitel 21 får Zack och Nissen besök. kommer ni ihåg hur de försökte fånga besökaren? När de var klara såg det ut så här under bordet. Vilket kaos och vilken natt de hade. 
Kapitel 23
I kapitel 23 kommer ni ihåg att i detta kapitlet gjorde nissen alla hyss han kunde komma på, då såg det ut så här när han målat frukten och hushållspappret. 
Kapitel 24
I kapitel 24 får Zack och Elize en karta från nissen så de ska hitta till Nissespelet, så här såg den ut.