Tidningsartiklar
BLT Blekinge Läns Tidning 2020-08-17
Detta är den första intervjun som gjordes angående boken "Försvarsmaktens stängda grindar". Eftersom att den utspelar sig i Karlskrona och omslaget är därifrån kändes det som en bra start. Det gjordes även en intervju med en representant från försvarsmakten. 
Kristianstadbladet 2020-08-18
Dagen efter artikeln ovan kom denna artikeln i Kristianstadbladet. De var nyfikna på att ge artikeln en mer Kristianstadaktig koppling. Bilden i båda tidningarna är tagen i Angelas trädgård. Bilden på Angela och Martina är tagen på F17 där de tillsammans gjorde sin första sommarkurs. 
Lokaltidningen Kristianstad 2020-11-28
Några månader efter de tidiagre artiklarna kom denna artikel som gick ut till alla hushåll i Kristianstad kommun. Den har en liten annan vinkling. 
Sydöstran 2021-03-06
Nästan ett halvår efter första artikeln kom denna artikel ut. Även den i Blekinge. 
Expressen 2021-03-29
Här kom en lång och bra intervju från Expressen. Tyvärr ligger den på Premium, men man kan läsa premium gratis i 3månader. Detta är första intervjun där en bild på Angela och hennes bror finns. Han gör sin sommarkurs på F17 och Angela är där och hälsar på under deras familjedag. Anledningen till hennes uniform är för att hon under denna tiden gjorde sin värnplikt. 
Kristianstadbladet 2021-09-16
Denna artikel handlar inte så mycket om Angelas bok utan mer om den sjukdom hon fick i samband med sitt boksläpp. Det var dock inte förrän ett år senare som den upptäcktes. 
Kvällsposten 2021-09-24
Här kom en lång och bra intervju från Kvällsposten. Tyvärr ligger den på Premium, men man kan läsa premium gratis i 3 månader. Även denna intervjun speglar mer den sjukdom som Angela fått, än boken.