Event
Akademibokhandeln
Under åren som gått har det blivit flera signeringar på Akademibokhandeln. Vi har varit både i Kristianstad och Helsingborg.
Signeringar på Maxi och Coop
Det har blivit flera signeringar på både Maxi och Coop.
Det har varit Maxi Karlskrona, Maxi Mjälbystrand och Coop Åhus.
Bokmässor
Angela har varit på bokmässor både i Karlstad (Värmlandsbokmässa 2021) Göteborg (Göteborgsbokmässa 2022) och Kristianstad (Kristianstadsbokmässa 2022). Väldigt spännande att besöka dessa stora mässor och få chansen att träffa andra författare.
Marknader
Med åren har det också blivit flera olika marknader så som Hästveda marknad och Sjöbomarknad.
Digitala signeringar
Angela har gjort flera digitala signeringar för både LC (Ladies circle) och RT (Round table)klubbar runt om i landet. 
Bokklubb Barum 2020-10-01
Första gången Angela berättade om boken förutom på releasefesten var på en bokklubb i Barum. Det var väldigt nervöst men också väldigt spännande. Nu skulle boken läsas av ett gäng kvinnor som läst både det ena och det andra. 
Här nedan kan ni läsa lite om vad de tyckte:
Hej Angela! Nu, långt om länge, ska du få lite feedback från vår lilla bokcirkel på din bok. Vi träffades ju 1/10, men sen har det dröjt pga Corona - och jul/nyår... Jag bifogar de tankar, idéer och åsikter som kom fram då vi hade en digital studiecirkel den 21/1 med din bok i fokus. 
Hoppas att du känner att vi vill ge konstruktiv kritik - som du givetvis gör precis vad du vill med. 
1. Vad är det bästa med boken? 
Att få en inblick i hur det kan vara att vara TJEJ i lumpen. Hur tufft detta kan vara. Att höra till men ändå inte riktigt. Hur förväntningar och verklighet inte alltid stämmer överens. 
2. Vad var mindre bra med boken? 
Att det spretade lite väl mycket. Storyn om mordet hörde liksom inte ihop med övrigt. Kändes lite krystat att lägga till mordet. Lite svårt att hänga med i hoppen mellan tiderna. Många killar som man inte riktigt kunde hålla reda på. 
3. Har boken ett övergripande tema? 
Utmaningen med att sticka ut, att vara ensam tjej i en killmiljö.  
(Temat blev lite otydligt pga att Angela valt att lägga till ett brott och ändra upplägget från typ dagbok till ”psykologisk thriller”. Angela berättade att förlaget propsade på detta, ”ingen vill läsa en dagbok”. Vi tror att boken hade tjänat på att hålla fast vid ursprungstanken.) 
4. Hur var språket i boken? 
Här upplevde vi språket lite olika. Några tyckte att det passade till storyn, andra att det var för ”enkelt”. Det skiftade också från typ vardagsspråk till mer eller mindre instruktionsbokstext. I texten skiftades det också mellan presens och imperfekt utan anledning. 
5. Har du några tips/reflektioner eller annan feedback du vill ge författaren? 
Starkt gjort – både genomförandet av lumpen och skrivandet av boken!  
Håll fast vid vad DU vill, stå på dig mer! Du ska vara stolt över att fixat det!  
I det här fallet skulle du nog hoppat över att blanda in ett mord och kallat det ”thriller” – vilket vi inte känner att det var. Utvecklat dina dagboksnoteringar med och kanske reflekterat djupare kring vad som driver oss (både killar och tjejer). Kanske fördjupat dig mer i den psykologiska delen och känslobiten? 
Må väl! Det ska bli spännande att följa dig! Kram från "Bokklubben för de bästa"

Mässen Kristianstad 2020-10-30
Två månader efter att boken släppts fick Angela möjligheten att berätta om den på Mässen i Kristianstad. Kristianstad är i grunden en gammal militärstad så många gamla officerare var nyfikna på att höra om boken även om det var ur ett kvinligt perspektiv. Pga corona kunde många inte närvara utan kunde följa föreläsningen på Youtube istället.